Pommelien Thijs enorm geraakt in 'The Voice Kids': Kijkers willen allemaal hetzelfde kwijt
COS
Pommelien Thijs enorm geraakt in 'The Voice Kids': Kijkers willen allemaal hetzelfde kwijt
Foto: VTM

Vrijdag stonden weer nieuwe jonge talenten klaar om de coaches van 'The Voice Kids' van hun stoel te blazen. De 14-jarige Maud uit Henegouwen was een van hen.

Maud mocht de tweede Blind Auditions afsluiten. Ze droeg het nummer 'Gone' van Lianne La Havas op aan haar geliefde oma, die er helaas niet meer is. Ze deelden een passie voor muziek en keken vroeger altijd samen naar 'The Voice Kids'. 

Pommelien Thijs had niet veel nodig om te draaien. Maud kon daarna Metejoor, Coely en uiteindelijk ook Laura Tesoro overtuigen. "Fantastisch. Wauw", klonk het achteraf meteen bij Pommelien, die het podium op wandelde om Maud een knuffel te geven.

"Ik vond het zo mooi. Toen je aan het zingen was, voelde ik ook echt dat er veel achter zat. Ik heb ook net mijn oma verloren en ik voelde het heel hard toen je het zong. Muziek is zo'n mooie manier om dat te brengen", zei de zangeres.

"Ik vind het superdapper, want ik zou het niet kunnen doen zonder hier te staan janken en janken en janken. En nu heb je gewoon mij doen wenen in mijn stoel. Ik vond het zo mooi, ik wou je even vastpakken", aldus nog Pommelien.

Mooi eerbetoon

De kijkers zijn even enthousiast over Maud als de vier coaches. "Prachtig was dat Maud, je oma zou zo trots op jou zijn en opa natuurlijk ook, je zag hem stralen", klinkt het op Facebook. "Zo mooi gezongen en dit liedje... kippenvel!"

"Proficiat! Ik ben fan! Wat een eerbetoon!", zegt een kijker. "Dit was zo'n kippenvelmoment. Prachtig!", lezen we nog. "Prachtige stem, werd er heel stil van", laat iemand weten. "Kippenvel en een traantje hier, zo mooi gezongen. Wat een mooi eerbetoon aan haar oma."

"Wauw, zo prachtig en breekbaar. Je oma zou zo fier op je zijn. Muziek is niet alleen zingen maar zoveel meer. Dit mooi momentje neem je voor altijd mee", klinkt het verder. "Zo mooi, wat een stem", reageert een andere kijker. "Die meid beseft niet half haar talent."

"Dit heeft ze echt prachtig gezongen. Zo mooi, werd er heel stil van. Tot nu toe is zij de beste die ik al gehoord heb. Maud, meisje je mag er heel zeker van zijn dat je oma bij je was. Jouw oma is superfier en trots op je. Blijf zeker zo mooi verder zingen, want voor mij ben jij de winnaar."

Meer nieuws

Meer nieuws

.