Sanne uit 'Boer zkt Vrouw' bijt van zich af na kritiek: "Altijd wel iets"
LHX
Sanne uit 'Boer zkt Vrouw' bijt van zich af na kritiek: "Altijd wel iets"
Foto: VTM

Voor boerin Sanne was 'Boer zkt Vrouw' geen succes. Met geen van de drie mannen voelde ze een klik, dus besloot ze niet op romantische trip te gaan.

Van in het begin was duidelijk dat Sanne het moeilijk had om zich open te stellen voor een nieuwe liefde. Uiteindelijk kon geen van de mannen op haar boerderij haar voldoende bekoren om ervoor te gaan.

Daarop kreeg ze heel wat kritiek van kijkers. Dat vindt ze onbegrijpelijk. "Het lijkt wel alsof ik de slechterik ben, terwijl ik alleen maar heel eerlijk ben geweest", verdedigt ze zich in Dag Allemaal. "Er zijn toch nog boeren die geen lief vonden, zij zij dan ook slechteriken?"

Boer Martijn, die een jeugdvriend is van Sanne en ook deelnam aan 'Boer zkt Vrouw', is het met haar eens. Volgens hem had Sanne waarschijnlijk ook commentaar gekregen als ze wél met iemand op reis was geweest.

"En als ik de eerste dag iedereen naar huis had gestuurd, hadden ze wellicht gezegd dat ik enkel op het uiterlijk afging", aldus Sanne. "Zo is het altijd wel iets."

Meer nieuws

Meer nieuws

.