Saskia en David uit 'Met Vier In Bed' na hun ongelofelijke primeur: "Kippenvel"
COS
Saskia en David uit 'Met Vier In Bed' na hun ongelofelijke primeur: "Kippenvel"
Foto: VTM

Deze week was er een gigantische primeur in 'Met Vier In Bed'. Voor het eerst in de geschiedenis van het VTM-programma werd de maximumscore uitgedeeld.

Vijf bedjes en dat maal zes en daarna nog eens maal drie... een totaal van 90 bedjes, de maximumscore van 'Met Vier In Bed'. Het overkwam David Verheyden en Saskia Vandermeersch deze week in het VTM-programma. 

Saskia en David, afkomstig uit Hofstade bij Mechelen, openden hun B&B BBruT in Dudzele pas twee jaar geleden. Zonder enige horeca-ervaring. Dat ze de maximumscore kregen van hun collega's kunnen ze nog steeds maar moeilijk geloven.

"Bij elke vijf bedjes kregen we kippenvel. We snappen nog altijd niet dat we zulke goede indruk nalieten", zegt Saskia aan Het Nieuwsblad. "We waren sprakeloos, en dat gebeurt zelden. Het was de bekroning van twee pittige jaren", zegt David.

"We werkten vanuit ons buikgevoel, zoals anders. We deden net hetzelfde als voor andere gasten. Blijkbaar kwam het warme welkomstgevoel perfect over. Voor het ontbijt krijgt David alle credits", zegt Saskia.

Meer nieuws

Meer nieuws

.