Lisa 📷 Schokkend beeld geeft al iets dramatisch prijs over allerlaatste seizoen van 'Lisa'
COS
📷 Schokkend beeld geeft al iets dramatisch prijs over allerlaatste seizoen van 'Lisa'
Foto: VTM

Op maandag 4 september start het allerlaatste seizoen van 'Lisa' bij VTM. Het zesde seizoen telt 31 afleveringen tot de grote ontknoping.

'Lisa'-kijkers stond in juni een verrassing van formaat te wachten. Nadat acteur Oscar Willems op eigen vraag uit de reeks werd geschreven als Jonas, waren veel kijkers er lange tijd van overtuigd dat hij overleden was. Maar dat blijkt niet het geval. Gert (Bert Verbeke) heeft zijn broer ontvoerd en gegijzeld.

De kijkers waren al enkele dagen op de hoogte van de schokkende plotwending. Lisa (Tinne Oltmans) vernam het nieuws pas nadat Gert haar feestje met Ben in 't Excuus kwam verstoren. Gert fluistert in Lisa's oor dat hij weet waar Jonas is. Het nieuwe seizoen kent maandag dan ook een heftige start.

Lisa eist dat Gert haar de waarheid vertelt over Jonas. Ze houdt hem zelfs onder schot. Hij speelt echter liever een emotioneel spel. Weet ze zich sterk te houden of haalt ze toch de trekker over? In een bloedstollende preview hoorden we een schot, maar komt dat van Lisa?

VTM deelde alvast enkele beelden uit het nieuwe seizoen. Op een van die foto's doen we een schokkende ontdekking. We zien Katja (Anouck Luyten) aan de telefoon. Op de achtergrond zien we Gert op de grond liggen. Wie goed kijkt, ziet bloed aan zijn borst en gezicht. Overleeft Gert de eerste aflevering niet?

Katja in 'Lisa' - Anouck Luyten
VTM

'Lisa', vanaf 4 september van maandag tot donderdag om 18.20 uur bij VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.