BREAKING NEWS Tot ieders grote verbazing vormen ook zij een koppel na ‘B&B Zoekt Lief’
PMN
Tot ieders grote verbazing vormen ook zij een koppel na ‘B&B Zoekt Lief’
Foto: VTM

Een hele zomer lang konden we op VTM kijken naar ‘B&B Zoekt Lief’. Daar is na het einde van het programma opnieuw een verrassend koppel gekomen.

Valerie (41) en Diego (48), die beiden kandidates waren, zijn nu ook een koppel. Dat laat Het Laatste Nieuws weten. Dat was eigenlijk al zo tijdens het programma maar toen mocht het niet uitlekken.

Valerie streed in Spanje om het hart Wim te veroveren. Diego vloog dan weer naar Brazilië in de hoop Nele aan de haak te slaan.

Tot ieders verbazing werden Diego en Valerie na de laatste uitzending hand in hand gespot tijdens de Vredesfeesten in Sint-Niklaas. Ze werden een koppel door de hulp van medekandidaat Stefaan.

“We waren naar de eerste aflevering aan het kijken toen Stefaan aan mij vroeg: ‘Die Colombiaanse, is dat niets voor jou?’”

“We waren naar de eerste aflevering aan het kijken toen Stefaan aan mij vroeg: ‘Die Colombiaanse, is dat niets voor jou?’”, licht Diego toe.

Hij stuurde Valerie een berichtje en de rest is geschiedenis. “Maar toen ik Diego op televisie zag, sprong hij er wel uit”, beaamt Valerie. “Hij leek me ook heel lief. Daarom heb ik op hem wel geantwoord.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.