Blind Getrouwd Verrassend! VTM heeft knoop doorgehakt over vijfde 'Blind Getrouwd'-huwelijk in VTM GO-reeks
COS
Verrassend! VTM heeft knoop doorgehakt over vijfde 'Blind Getrouwd'-huwelijk in VTM GO-reeks
Foto: VTM

Elke maandag volgen we het avontuur van de vier koppels die elkaar nu al enkele maanden geleden het jawoord gaven. Binnenkort volgt er nóg een 'Blind Getrouwd'-huwelijk.

'Blind Getrouwd' ging dit jaar een stap verder en ging op zoek naar nog meer liefde. Voor het eerst in de geschiedenis van het VTM-programma gingen de matchmakers naar een extra match op zoek. Een vijfde koppel zal zo de sprong wagen in 'Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk'.

Voor Steve, Karen en Jonas werd geen match gevonden binnen de poule van vrijgezellen die zich inschreef voor 'Blind Getrouwd'. Zij kregen deze zomer de kans om zich aan heel Vlaanderen voor te stellen met behulp van host Ingeborg.

Na voorstellingsfilmpjes waarin de drie singles onherkenbaar werden gemaakt, werd de zoektocht naar een ideale match gestart. Het zijn opnieuw de experten die volgens de beproefde methode op zoek gaan naar de perfecte match.

(Lees verder onder het filmpje.)

Als die match gevonden zou zijn, dan zou één van de drie koppels in het huwelijksbootje stappen met alles erop en eraan: trouwfeest, huwelijksreis en samenwonen. Met op het einde van de rit ook hier één prangende vraag: zijn ze klaar voor de rest van hun leven samen en blijven ze getrouwd?

"Als er voor niemand een match wordt gevonden, dan komt er geen programma", zei eindredacteur van PIT Gitte Mast een tijdje geleden aan het Nieuwsblad. "We gaan de experten zeker niet aanmanen om voor minder te gaan."

Maar nu is er goed nieuws, want er is wel degelijk een match gevonden. Dat nieuws maakte Ingeborg deze week bekend op radiozender Qmusic. Ze vertelde dat het VTM GO-programma aan het einde van het reguliere seizoen zal worden aangekondigd. Zo kunnen we extralang genieten van 'Blind Getrouwd'.

Meer nieuws

Meer nieuws

.