VTM deelt groot nieuws: Deze actrice wordt de nieuwe Kotmadam
LHX
VTM deelt groot nieuws: Deze actrice wordt de nieuwe Kotmadam
Foto: VTM

'De Kotmadam' is al vele jaren een vaste waarden in het Vlaamse tv-landschap. Na 25 seizoenen is er echter een einde gekomen aan de reeks.

Er zijn ongetwijfeld heel wat trouwe kijkers die 'De Kotmadam' zullen misschien. Voor hen heeft VTM echter geweldig nieuws: de zender komt met een opvolger.

Vanaf 3 september kan je kijken naar 'Kotmadam Sarafian'. Jawel, je leest het goed: niemand minder dan Barbara Sarafian neemt de fakkel over. Een heel academiejaar ontfermt ze zich in Gent over zeven studenten.

Met haar rijke levenservaring en krachtige persoonlijkheid leeft ze 10 maanden met hen mee op kot. Van liefdesverdriet en examenstress tot groeipijnen en feestgedruis, samen loodsen ze zich door een rollercoaster van de grootste levenslessen.

Het programma werd vorig jaar opgenomen en voor Barbara is het een ongelofelijk avontuur geweest. "Deze ervaring heeft niet alleen de studenten, maar ook mijzelf diepgaande inzichten gegeven", zegt ze erover. "Het blijft me fascineren en inspireren hoe jonge mensen van twintig jaar hun weg in het leven vinden en hun eigen pad bewandelen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.