VTM deelt groot nieuws over Stephanie Planckaert
PMN
VTM deelt groot nieuws over Stephanie Planckaert
Foto: Showbizz24

Stephanie Planckaert zien we momenteel aan het werk bij VTM. Ze is één van de bekende Vlamingen die deelneemt aan het programma ‘Een Echte Job’. Een hele ervaring voor haar.

Het nieuwe jaar is nog maar een paar weken bezig of er is al groot nieuws over Stephanie Planckaert. Het was VTM die het nieuws bekendmaakte. Het is best wel ook wel verrassend nieuws.

VTM heeft zijn voorjaarsprogrammatie bekendgemaakt. Ook Stephanie Planckaert maakt daar deel van uit. Verrassend, wat tot voor kort zagen we ze enkel maar bij VRT1. Daar zien we ze in ‘Château Planckaert’.

Stephanie gaan we nu dus ook regelmatig zien op VTM. De zender heeft groot nieuws. Ze mag zelfs een programma presenteren. Dat programma krijgt de titel ‘Families XXL’.

Stephanie is getrouwd met Christopher Timmerman. Ze hebben samen drie kinderen. Stephanie is ook opgegroeid in een gezin van drie kinderen en weet wat het is om in een groot gezin op te groeien.

Die ervaring gaat ze goed kunnen gebruiken in het nieuwe programma dat ze zal presenteren. Ze stapt in de echte realiteit en kijkt binnen bij zes kroostrijke gezinnen met minstens vijf kinderen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.