VTM heeft goed nieuws over opnames 'Tien Om Te Zien' die morgen starten
PMN
VTM heeft goed nieuws over opnames 'Tien Om Te Zien' die morgen starten
Foto: VTM

Morgen starten de opnames van 'Tien Om Te Zien'. Twee weken lang kan je er genieten van de allerbeste Vlaamse artiesten. Ook de vier presentatoren zijn weer van de partij.

Vanaf morgen strijkt 'Tien Om Te Zien' neer in Westende. Twee weken lang zijn er opnames voor 'Tien Om Te Zien'. Als het weer meezit, mag je zeker van zijn dat er veel volk naar de opnames komt kijken.

De opnames van 'Tien Om Te Zien' starten rond 21 uur 's avonds. Het is het orgelpunt van een hele dag repetities. Die starten al in de vroege namiddag. Er komt ook heel wat volk kijken naar die repetities.

Je kan tickets kopen om goede plaatsen te bemachtigen. Wie geen tickets heeft kan gewoon gratis komen kijken. Het is wel belangrijk om tijdig aanwezig te zijn, zeker als je met kinderen komt. Wie later komt riskeert dat de kinderen niets gaan zien.

VTM heeft in dat verband wel goed nieuws. Als je te laat bent en niets meer kan zien, kan je nog steeds alles volgen op de schermen. De zender belooft die schermen op verschillende plaatsen te zetten. Zo kan iedereen meegenieten van een fijne avond met de allerbeste Vlaamse muziek.

Meer nieuws

Meer nieuws

.