VTM pakt uit met verrassing voor 'Boer zkt Vrouw'-fans: Nu al twee nieuwe boeren bekend
LHX
VTM pakt uit met verrassing voor 'Boer zkt Vrouw'-fans: Nu al twee nieuwe boeren bekend
Foto: VTM

'Boer zkt Vrouw' bestaat 20 jaar en dat mag gevierd worden. VTM doet dat vanavond met een bijzondere uitzending van het programma.

In 'Boer zkt Vrouw – 20 jaar' zoekt Dina Tersago de opvallendste ex-deelnemers in twintig jaar televisiegeschiedenis op om te horen hoe het anno 2024 met hen gaat. Onder andere Kris en Joeri uit het eerste seizoen geven een update.

Andere oude bekenden die de revue passeren zijn boer Wim uit seizoen 4, boer Steven uit seizoen 2 en broers Christophe en Giovanni uit respectievelijk seizoen 3 en seizoen 8. Bij die laatsten lopen intussen heel wat kinderen rond op het erf...

Uit seizoen 2 kunnen we ook Olivier en Marie-Harry herkennen. Zij vonden de liefde niet tussen hun inschrijvingen, maar wel bij elkaar. En dan zijn er nog boer William uit seizoen 14 en boer Bart uit seizoen 13.

Daarnaast pakt VTM ook uit met een leuke verrassing: de kijker maakt alvast kennis met twee nieuwe boeren die in het volgende seizoen op zoek gaan naar de liefde. Dat zijn de vleesveeboer Yarne Rummens uit Vlaams-Brabant en de edelhertenkweker Michiel De Meyst, die zijn boerderij in Frankrijk heeft.

De avonturen van Yarne en Michiel zullen in het voorjaar van 2025 op televisie te zien zijn, maar je kan je nu al inschrijven op vtm.be. Wil je weten of ze iets voor jou zijn? Bekijk hier dan hun filmpjes:

Meer nieuws

Meer nieuws

.