Wat een onthulling: Joeri Fransen stelde wel héél opvallende voorwaarde aan VTM voor deelname aan 'Sing Again'
LHX
Wat een onthulling: Joeri Fransen stelde wel héél opvallende voorwaarde aan VTM voor deelname aan 'Sing Again'
Foto: VTM

In 2004 won Joeri Fransen 'Idool'. Enkele jaren later verdween hij uit de schijnwerpers.

Na jarenlang in de anonimiteit te hebben geleefd, is Joeri Fransen terug. Niet met een echte comeback, maar hij neemt deel aan 'Sing Again'.

Hij vindt het een hele eer om daar tussen alle andere artiesten te staan. "Maar ik heb getwijfeld hoor", vertelt hij aan Dag Allemaal. Toen de zender hem opbelde, had hij immers al 15 jaar niet meer gezongen.

"Ze legden uit dat het een nostalgisch feelgoodprogramma zou worden ter ere van 35 jaar VTM, en ik heb toch toegehapt. Maar ik had wel een speciale voorwaarde", onthult hij.

Wat die voorwaarde juist was? Hij wilde dat VTM hem hielp om een item van zijn bucketlist af te vinken. "Zo kan ik tegenover mezelf verantwoorden dat ik meedoe."

Dat item op zijn bucketlist is niemand minder dan Natalie Portman interviewen. "Als de kans zich voordoet als ze nog eens een promotour doet voor een film, stuur mij dan als journalist. 't Moet niet per se lukken, maar jullie moeten wel bewijzen dat jullie moeite doen", zei hij tegen VTM. "En ze gingen akkoord. We zien wel of het er ooit van komt", lacht hij.

Meer nieuws

Meer nieuws

.