Wat een pech: Christophe Ramont uit 'Blind Getrouwd' slachtoffer van brutale diefstal
LHX
Wat een pech: Christophe Ramont uit 'Blind Getrouwd' slachtoffer van brutale diefstal
Foto: Instagram @c_ramont

Christophe Ramont kennen we allemaal nog van 'Blind Getrouwd' enkele jaren geleden. Daar werd hij gekoppeld aan Nick Laenen, zonder succes.

Op Facebook laat Christophe Ramont weten dat hem iets heel vervelends is overkomen. Tijdens een treinreis is de rugzak met onder andere zijn laptop gepikt. 

De dief is blijkbaar meteen in actie geschoten toen Christophe in Brussel-Noord op de trein stapte. In Brussel-Zuid was zijn rugzak al verdwenen. 

"Blijkt dat het bagagerek net boven mijn hoofd geen veilige plek was om die rugzak achter te laten", concludeert hij. "Maar chapeau aan degene die er dus blijkbaar in slaagde om die daar weg te halen zonder dat ik het ook maar door had."

"Het vergt wel ballen. Ballen die ik eigenhandig zou willen afrukken, weliswaar, want naast de financiële en emotionele waarde van alles wat in die rugzak zat, bedenk eens wat een praktische rompslomp het veroorzaakt."

Hij vraagt zich wel af wat de dief zal doen met de foto's van de zijn naaktfotoshoot van een paar jaar geleden, die op een USB-stick staan die ook in de rugzak zat. "En erger: die foto's van de fleur van mijn leven zijn nu verloren!", schrijft hij.

Meer nieuws

Meer nieuws

.