Willy Sommers krijgt bijzonder mooi nieuws van VTM op 71ste verjaardag
COS
Willy Sommers krijgt bijzonder mooi nieuws van VTM op 71ste verjaardag
Foto: VTM

Bij 'Tien Om Te Zien' werd woensdag dubbel feest gevierd. Het was de laatste opnamedag én Willy Sommers vierde zijn verjaardag.

Willy Sommers werd op 9 augustus 71 jaar. Dat vierde hij in Westende omringd door het 'Tien Om Te Zien'-publiek en zijn collega's. Twee dagen eerder was het Aaron Blommaert die in de bloemetjes gezet werd voor zijn 21ste verjaardag.

Willy genoot natuurlijk met volle teugen van zijn verjaardag. Door Anne De Baetzelier werd Willy verrast met een gigantische buffet rijsttaartjes. "Ik eet elke ochtend een rijsttaartje", verklapte Willy. Een verjaardagsliedje kon natuurlijk ook niet ontbreken.

Op zijn verjaardag kreeg Willy ook heel fijn nieuws te horen dat hij en zijn 'Tien Om Te Zien'-collega's meteen mochten delen. "Dank u wel en tot volgend jaar", klonk het na de laatste opnames bij Laura, Anne, Willy en Aaron. VTM brengt 'Tien Om Te Zien' volgende zomer dus terug.

'Tien Om Te Zien' zag het levenslicht in 1989. In 2021 bracht VTM het programma eenmalig terug. Op die 'eenmalig' moesten ze al snel terugkomen. In 2022 kreeg het programma weer een volwaardig nieuw seizoen. Het aantal afleveringen werd voor het huidige seizoen wel drastisch teruggeschroefd. Deze zomer werden er 'maar' vijf afleveringen ingeblikt.

Of we volgend jaar opnieuw meer afleveringen mogen verwachten, is nog onduidelijk. Dat de presentatie weer in handen zal zijn van het huidige viertal, lijkt vanzelfspreken, want: never change a winning team!

Tien Om Te Zien komt volgend jaar terug
Instagram @vtm.be

Meer nieuws

Meer nieuws

.