'Regi Academy' na twee seizoenen definitief voorbij? Regi komt plots met opmerkelijk nieuws
COS
'Regi Academy' na twee seizoenen definitief voorbij? Regi komt plots met opmerkelijk nieuws
Foto: VTM

Regi Penxten maakt deze zomer opnieuw kans op de 'Zomerhit'-trofee. Na overwinningen met 'Kom Wat Dichterbij' en 'De Wereld Draait Voor Jou' maakt nu 'Horen, Zien en Zwijgen' kans.

Regi Penxten is een drukbezet man. Hij wordt deze zomer op de podia van 'Zomerhit' en 'Tien Om Te Zien' werwacht, maar er zijn ook dj-sets en de 'Regi Live'-shows. Bij 'Regi Live' deelt hij het podium telkens met bekende gezichten.

Jaap Reesema en MAXINE waren er deze zomer al bij, maar ook Pauline, Melanie en Arno. Zij wonnen alle drie het VTM 2-programma 'Regi Academy'. Pauline won het eerste seizoen en scoort intussen solo in de hitlijsten. Voor Melanie en Arno moet de trein nog op gang komen.

Veel jonge, nog niet-ontdekte artiesten zouden natuurlijk dolgraag in de voetsporen van Pauline en co treden en hun kans wagen in een derde seizoen van 'Regi Academy'. Maar dat komt er niet. Althans voorlopig toch.

"Het is nog niet afgeschreven", zegt Regi aan HLN Showbits. "Er zijn plannen om het waarschijnlijk volgend jaar nog te doen. Het is heel druk dit jaar, met alles wat erbij komt. Het moet ook allemaal te plannen zijn. Maar de school is nog niet dicht", benadrukt Regi.

Regi heeft het dit jaar nog bijzonder druk met de voorbereiding van zijn Sportpaleis-concerten 'The Return' in oktober. Daarnaast moet de dj natuurlijk zijn huwelijk met Kristel plannen. Al kan hij daarvoor op de hulp van zijn toekomstige vrouw en een weddingplanner rekenen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.