Dana Winner slaat raad van dokter in de wind: “Wat hij zegt, kan ik niet doen”
PMN
Dana Winner slaat raad van dokter in de wind: “Wat hij zegt, kan ik niet doen”
Foto: Photonews

Dana Winner is er erg sportief aangelegd. Vroeger speelde ze volleybal en nu badminton.

Nick was die avond nog naar een vriendje geweest een beetje verder in zijn straat. Daar had hij ook wat alcohol gedronken. Vermoedelijk heeft zijn voet verkeerd zet met de gekende gevolgen.

Gesprongen
"Bijkomend onderzoek op de plaats van de feiten heeft aangetoond dat het slachtoffer van het dak van het nabijgelegen gebouw is gesprongen. De vaststellingen ter plaatse en de verwondingen van de jongen stemmen overeen met deze these", zegt Gilles Blondeau van het parket van Halle-Vilvoorde.

"Wat deed hij daar?"
Kenny Ulser kan het maar niet geloven.” Liet Nick zijn gsm dan vallen in het park? En wat deed hij daar op dat dak? Die vragen blijven maar door ons hoofd spoken", reageert de vader in Het Laatste Nieuws.

Niet gewend
“Nick drinkt normaal niet. En maak alstublieft geen alcoholicus van hem, maar intussen weten we dat hij bij zijn vriend thuis zelfs sterkedrank had gedronken... Nick zal zichzelf niet geweest zijn. Hij was dat totaal niet gewend."

Dronken
“De vijf jongeren die zijn gsm gevonden hebben, waren Nick even eerder ook nog tegengekomen. Zij hebben aan de politie verklaard dat ze Nick nog hadden zien rondwandelen in de buurt en dat hij duidelijk dronken was."

Meer nieuws

Meer nieuws

.