Prins Harry en Meghan Markle hebben een nanny gevonden voor Archie, en dit maakt haar zo bijzonder
Prins Harry en Meghan Markle hebben een nanny gevonden voor Archie, en dit maakt haar zo bijzonder
Foto: Photonews

Prins Harry (34) en Meghan Markle (38) leken maar geen geschikte nanny te vinden voor hun zoon Archie. De eerste twee kindermeisjes van het koppel namen binnen de zes weken ontslag.

Prins Harry en Meghan Markle hebben een nieuwe nanny gevonden voor Archie, nummer drie al. En het lijkt derde keer, goeie keer te zijn. Want nanny nummer drie houdt het al een tijdje vol, en zou dus bij de royals enorm in de smaak vallen. Dat vertelt een koninklijke bron aan de Britse krant ‘The Sun’.

“De nieuwe nanny is echt een godsgeschenk. Ze is ontzettend professioneel, heeft jaren ervaring, en past erg goed bij de familie”, zegt de bron. De nanny werd aan boord gezien van de privéjet van Harry en Meghan, nadat ze een korte vakantie bij muzikant Elton John hadden doorgebracht. “Ze kan erg goed om met Archie en is dol op hem. Harry en Meghan zijn erg blij met haar.”

De nieuwe nanny woont niet in bij Harry en Meghan, maar volgens The Sun zal ze de komende maanden wel steeds met hen mee op reis gaan. Zoals binnenkort naar Afrika. Daar zal de nanny bij Meghan en Archie blijven in Zuid-Afrika, terwijl Harry nog Botswana, Angola en Malawi bezoekt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.