Stephanie Planckaert wil zoiets absoluut vermijden: "Dan vergaat mama haar wereld"
PMN
Stephanie Planckaert wil zoiets absoluut vermijden: "Dan vergaat mama haar wereld"
Foto: Instagram

Stephanie Planckaert heeft met haar familie en gezin een gelukkig in de Ardennen. Ze ontvangen er nog altijd gasten. Wie zin heeft om er langs te gaan, is dus nog altijd welkom.

De familie Planckaert is een hechte familie. "We maken nooit ruzie zeggen", vertelt Stephanie in Het Laatste Nieuws. "Als wij het een beetje oneens zijn, noemen we dat al een serieuze discussie, terwijl zo’n akkefietje meestal na drie minuten opgelost en uitgepraat is."

"Ik weet namelijk: mama’s wereld zou vergaan van het moment dat er écht ruzie is. Ik besefte dat als kind al en dan handel je daar ook naar. Als je weet dat je iemand, die je zo graag ziet, zo fel pijn zou doen door ruzie te stoken, dan doe je dat niet.”

Dat de hele familie samenwerkt, daar heeft Stephanie geen probleem mee.  “Ze vragen ons weleens: ‘Is dat eigenlijk wel een goed idee, allemaal samen zaken doen?’ Het antwoord is: ‘Voor ons wel.’ Ik weet niet of het slim zou zijn mocht ik morgen met mijn beste vriendin een zaak starten. Maar als familie zijn wij hierin gegroeid, we kunnen ons geen ander ‘businessmodel’ voorstellen."

"Iedereen weet in wat voor diep dal we zaten, een goeie vijftien jaar geleden. De tv-reeks heeft ons een duwtje in de juiste richting gegeven. We hebben er toen niet voor gekozen om elk een huis en een auto te kopen, maar om samen te investeren en te wérken. Ondertussen hebben zowel Francesco als ikzelf onze eigen stek, maar we wonen nog altijd dicht bij elkaar en we blijven samenwerken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.