Astrid Coppens: “Gelukkig heeft mijn man Bram dat nooit gezien, anders zouden we nu niet samen zijn”
PMN
Astrid Coppens: “Gelukkig heeft mijn man Bram dat nooit gezien, anders zouden we nu niet samen zijn”
Foto: Instagram

Astrid Coppens werd in Vlaanderen beroemd door haar deelname aan het programma ‘Vlaamse Hollywoodvrouwen’. Dat kwam voor haar als een grote verrassing.

Astrid Coppens twijfelde lang om deel te nemen aan het programma. “Eerst zag ik dat helemaal niet zitten. Vooral omdat reality nogal een slechte naam heeft in de States. Maar mijn ex heeft me toen aangepord. En toen kreeg ik er wel zin in. Vooral omdat ik zo ver van België zat toen. Ik woonde in L.A.  Ik zou daar niks van merken,” doet ze haar verhaal bij Radio 2.

“Ik had niet gedacht dat ik populair zou kunnen zijn. Omdat ik zelfs als model nooit veel in België gewerkt heb. Ik ben altijd naar het buitenland moeten gaan om mijn inkomen te maken,” vult ze nog aan.

"Bram zou nooit verliefd zijn geworden op de Astrid uit die periode"
Astrid Coppens

Astrid is blij dat haar man Bram haar nooit bezig heeft gezien in de die periode. “Gelukkig heeft hij die serie nooit gezien – hij woonde toen al in het buitenland. Want Bram zou nooit op die Astrid Bryan gevallen zijn,” zegt ze. “Als ik iets zots meemaak, dan denk ik wel eens: verdorie, dat hadden we moeten kunnen filmen! Maar het is goed zo. En ik ben nu mama, en ik zou Billy-Ray niet willen blootstellen aan camera’s.” 

“We zijn zo gelukkig. Echt 100% gelukkig. Dat wil ik niet verstoren. Plus, ik ben ook anders nu. Ik kan dat theatertje niet meer spelen. Ik ben nu 100% mezelf. Dat is mijn verantwoordelijkheid als mama."

Meer nieuws

Meer nieuws

.