Emotioneel geladen Nederlandse film over tragedie, is verborgen parel op Netflix: “Raakt je tot het bot”
WVDS
Emotioneel geladen Nederlandse film over tragedie, is verborgen parel op Netflix: “Raakt je tot het bot”
Foto: Netflix

Ben je op zoek naar een hartverwarmende film die je tot in het diepst van je ziel zal raken? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want er staat een Nederlandse parel op Netflix die je absoluut niet mag missen!

Het meeslepende verhaal van 'Zee van Tijd' is nu beschikbaar op Netflix, gebaseerd op een waargebeurd drama dat zich afspeelde in de sprankelende jaren '80. Dit meesterwerk, met de getalenteerde Sallie Harmsen en Reinout Scholten van Aschat in de hoofdrollen, neemt je mee op een onvergetelijke reis. 

“Een film die blijft hangen en raakt je tot het bot, althans bij mij dan. En ja het is gebeurd…

Die beslissing om door te (moeten) gaan. Geen feel good film maar met een bijzonder einde. In 1 adem uit gekeken”, zo omschrijft een kijker de film, die duidelijk een zware indruk heeft gemaakt.

Het vertelt het verhaal van een jong stel dat de wereld rondzeilt met hun zoontje Kai, een avontuur dat dromen waarmaakt. Maar houd je tissues gereed, want het verhaal neemt een onverwachte wending wanneer Kai midden op de uitgestrekte Atlantische Oceaan overboord slaat. 

Het jonge stel wordt geconfronteerd met een nachtmerrie die elke ouder vreest, en de emotionele tol is onbeschrijfelijk. De golven van verdriet drijven hen uit elkaar, en het is hartverscheurend om te zien hoe ze worstelen met de gevolgen van dit tragische ongeluk.

'Zee van Tijd' biedt een indringende blik in de persoonlijke hel waar Lucas en Johanna doorheen gaan na het verlies van hun geliefde zoontje. Maar het verhaal gaat verder. 

Veertig jaar later kruisen hun paden opnieuw, maar de littekens van het verleden zijn nog niet vervaagd. De film werpt een ontroerend licht op de diepgaande emotionele impact van het verlies van een kind en hoe dit de levens van ouders voorgoed verandert, zelfs na vele jaren.

Dus, maak je klaar voor een rollercoaster van emoties en laat je meeslepen door de prachtige vertolkingen en het aangrijpende verhaal van 'Zee van Tijd'. Deze Nederlandse film op Netflix is een absolute must-see die je niet onberoerd zal laten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.