Monsterscore voor debuutfilm op Netflix: “Zij is het echte verborgen juweeltje in deze film”
WVDS
Monsterscore voor debuutfilm op Netflix: “Zij is het echte verborgen juweeltje in deze film”
Foto: Netflix

Een kleine week geleden ging een gloednieuwe film in première op Netflix. En die gaat als een sneltrein. Netflix-fans zijn duidelijk blij met de aanwinst.

De komedie-dramafilm met Adam Sandler, zijn vrouw en dochters in de hoofdrol eindigt deze week op de derde plaats in de wereldwijde top 10 van Netflix. Een debuut dat ongetwijfeld veel potentieel heeft voor de komende weken.

Daarvoor waren 12,3 miljoen weergaven nodig voor de film You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah. Een prachtcijfer en dat in de eerste week sinds de release. 

En ook niet onbelangrijk. You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah krijgt ook een monsterscore op Rotten Tomatoes. De tienerfilm scoort maar liefst een gecertificeerde score van 96%!

Stacy en Lydia zijn BFF's die er altijd al van gedroomd hebben om een epische bat mitswa te hebben. Het gaat echter compleet mis wanneer een populaire jongen tussen hen beiden komt.

Met heel wat tienerdrama tot gevolg. Gebeurtenissen die hun vriendschap en hun overgangsritueel bedreigen, stapelen zich op.

Adam Sandler deelt het scherm in de film met zijn echte vrouw en dochters. Zijn vrouw Jackie Sandler speelt een schoolmoeder, en zijn dochters Sadie en Sunny Sandler vertolken de rollen van zijn filmdochters Stacy en haar zus.

"Dit was mijn favoriete boek als jonge tiener, en ik ben zo blij dat ze er een film van hebben gemaakt en nog blijer dat Adam Sandler en zijn dochters het hebben gedaan."

“Maar het echte verborgen juweeltje in deze film is Sandlers oudere dochter. Ze heeft een onberispelijke timing. Grappig als haar vader maar echt imponerend.”

“Ik keek deze film voor de lol... het is een schattige film, geeft zeker 2000's film vibes, maar op de beste manier.”

“Groot respect voor de hedendaagse tienerfilms waarin de tieneracteurs er uitzien als hun leeftijd of tieners zijn. In plaats van 30- en 40-jarigen die acteren als tieners. Zoals in de goede oude jaren 80 en 90”, schrijft iemand die duidelijk blij is met de cast.

Meer nieuws

Meer nieuws

.