Nederlandse thriller met Vlaamse Matteo Simoni drijft constant de spanning op, een must-see: “Een echte mindfuck”
WVDS
Nederlandse thriller met Vlaamse Matteo Simoni drijft constant de spanning op, een must-see: “Een echte mindfuck”
Foto: -

Op Netflix staat een bloedstollende thriller over leugens, vreemdgaan en één van de hoofdpersonages verdwijnt zonder enige aanleiding. Hij scoorde tijdens zijn debuut enorm bij de Netflixkijkers, tijd om hem nog eens voor te stellen.

Faithfully Yours is een Nederlandse thrillerfilm uit 2022, die in 2023 op Netflix werd uitgebracht. De film gaat over Bodil en Isabel, twee beste vriendinnen die af en toe samen op vakantie gaan om stiekem vreemd te gaan. 

Ze gebruiken elkaar als alibi’s en sturen foto’s en berichten naar hun echtgenoten om hun leugens te ondersteunen. Maar hun plan loopt mis als een van hen verdwijnt en de ander de hoofdverdachte wordt van een moord. De film zit vol met plotwendingen, geheimen en spanning.

De hoofdrolspelers van de film zijn Bracha van Doesburgh als Bodil, Elise Schaap als Isabel, Nasrdin Dchar als Milan (Bodil’s man), Gijs Naber als Luuk (Isabel’s man), Yara van Engelen als Yara (Bodil’s zus) en Mark Rietman als Michael (Bodil’s minnaar). Ook de Vlaamse acteur Matteo Simoni zie aan het werk in de rol van een filosoof die verleid wordt.

Faithfully Yours laat zien hoe een simpel leugentje om bestwil kan leiden tot een dodelijk spel van kat en muis. De film houdt je op het puntje van je stoel met onverwachte onthullingen en verrassende wendingen. 

“Ik vond het een geweldige film. Het was een echte mindfuck met veel twists and turns. Ik kon niet voorspellen wat er zou gebeuren. Het was ook heel goed geacteerd en gefilmd.”

“Een film die je gezien moet hebben. Het is een thriller die je constant in spanning houdt. Het is ook een film die je aan het denken zet over je eigen relaties en vertrouwen. Ik heb er erg van genoten.” 

“Faithfully Yours is een film die je doet schrikken. Het is een thriller die je op het verkeerde been zet. Het is ook een film die je doet meevoelen met de personages. Het is een film die je doet huiveren.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.