Ontdek de magie van Oscar-winnares Jennifer Lawrence en Chris Pratt in deze bijzondere film op Netflix: Een must-watch voor je kijklijst!
WVDS
Ontdek de magie van Oscar-winnares Jennifer Lawrence en Chris Pratt in deze bijzondere film op Netflix: Een must-watch voor je kijklijst!
Foto: Netflix

Op Netflix staat een geweldige film met een topduo aan hoofdrolspelers met Oscar-winnares Jennifer Lawrence en Chris Pratt. Daarnaast zet deze film je ook aan het denken in de zin van 'wat als...?!'.

We hebben het over de film Passengers. Het is een fantastische en ontroerende sciencefictionfilm die je laat dromen over de ruimte.

De film vertelt het verhaal van Jim Preston en Aurora Lane, twee passagiers die in een diepe slaap zijn op een ruimteschip dat naar een nieuwe planeet reist. Jim wordt gespeeld door Chris Pratt, de knappe en hilarische ster uit Jurassic World. Aurora wordt gespeeld door Jennifer Lawrence, de getalenteerde en veelgeprezen actrice uit Silver Linings Playbook.

Jim wordt 90 jaar te vroeg wakker door een storing in zijn slaappod, en ontdekt dat hij de enige wakkere mens is op het hele schip. Hij raakt helemaal in vervoering van Aurora, een getalenteerde schrijfster. Hij neemt een beslissing waardoor hij Aurora veroordeelt tot een leven van eenzaamheid en isolement met hem.

Jim en Aurora worden verliefd op elkaar, maar hun geluk wordt bedreigd door een groot gevaar dat het schip en de 5000 andere slapende passagiers in gevaar brengt. Ze moeten samenwerken om het schip te redden, terwijl een groot geheim onthult wordt dat hun relatie op de proef stelt. Passengers is een film die je raakt, boeit en amuseert, met schitterende beelden, bloedstollende actie en veel humor

“Passengers is een visueel spektakel, met indrukwekkende decors en effecten. Maar het is ook een film die morele dilemma’s aansnijdt, zonder ze echt uit te diepen.”

"Passengers is een mooi en romantisch verhaal, met geweldige prestaties van Chris Pratt en Jennifer Lawrence. Het is ook een spannend en opwindend avontuur, met een aantal wendingen en verrassingen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.