Nu al erg veel kritiek op gloednieuw VTM-programma: "Afvoeren die handel."
LHX
Nu al erg veel kritiek op gloednieuw VTM-programma: "Afvoeren die handel."
Foto: VTM

Vrijdag kondigde VTM groot nieuws aan. De zender pakt uit met een gloednieuw programma, 'Lift You Up'.

In 'Lift You Up' geven vier Vlaamse topartiesten onbekend zangtalent een ongeziene kans. Zij gooien hún carrière in de strijd om een nieuwe carrière te lanceren. Metejoor, Laura Tesoro, Jasper Steverlinck en Bart Peeters gaan elk op zoek naar dat ene bijzondere zangtalent met wie het klikt.

Met die persoon geven ze hun volgende hit uit, delen ze het podium en gaan ze op tournee. Hoe de show er precies zal uitzien en welk parcours de kandidaten zullen afleggen, wordt later bekendgemaakt. De opnames gaan dit najaar van start en het programma zal in 2025 worden uitgezonden.

"Zo prachtig om deze jongeren een kans te geven, mooi project", reageren de VTM-kijkers op sociale media op het nieuws. "Cool, ik kijk er nu al naar uit!"

Toch is het merendeel van de reacties minder enthousiast. "Jepla, het zoveelste muziekprogramma op VTM. Ze kunnen daar zeker niks anders meer. Het steekt serieus tegen", wordt er ook geklaagd. "Jammer dat het weer zingen is. Er zijn er ook die talent hebben met hun muziekinstrument."

"Nóg een zangprogramma?", klinkt het ook. "Wanneer komt er nog eens iets leuks op tv? Alweer de zoveelste show." "Afvoeren die handel."

Meer nieuws

Meer nieuws

.