Amber uit 'Boer zkt Vrouw' poseert in bikini, maar krijgt vreselijke commentaren te slikken
LHX
Amber uit 'Boer zkt Vrouw' poseert in bikini, maar krijgt vreselijke commentaren te slikken
Foto: VTM

Na enkele ups en downs koos boer William in 'Boer zkt Vrouw' dan toch voor Amber Diddens. Inmiddels zijn ze al bijna twee jaar gelukkig samen.

Sinds haar deelname aan 'Boer zkt Vrouw' gaat het Amber Diddens voor de wind. Ze werkt als influencer en heeft haar eigen juwelen- en accessoiremerk, Studio Clementine.

Op Instagram deelt ze deze week enkele foto's van een shoot voor Studio Clementine. Daarop poseert ze in bikini. Er komen massaal veel enthousiaste reacties op de beelden.

"Prachtig!", wordt er onder andere geschreven. "Natuurlijke schoonheid." "Supermooie foto's." "Knapperd." "Wauw." Ook 'Boer zkt Vrouw'-presentatrice Dina Tersago reageert. "Supermooi, die armbandjes!", vindt zij.

Helaas zijn niet alle commentaren die Amber krijgt positief. In haar Instagramverhaal deelt ze een screenshot van enkele minder fijne reacties. "Schoon? Gewoon met den hoop mee, ja. En dan heeft ze haar borsten nog vergeten ook!", luiden die. "Ze heeft geen borsten."

Amber ziet het met lede ogen aan. "Zoveel achterlijke en verzuurde mensen tegenwoordig", reageert ze. "Ik hoop oprecht dat dit weer jullie wat positieve vibes geeft, want het is nu ver zoek."

"Ik ben trouwens keigelukkig met mijn lichaam en heb in de afgelopen jaren mijn onzekerheden geaccepteerd", voegt ze er nog aan toe. "Iets waar veel mensen die (online) zulke gatachterlijke en beledigende commentaren delen nog veel van kunnen leren. Ik ben er zeker van dat jullie heel ongelukkig en onzeker zijn en dat op een ander willen reflecteren. Niet cool!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.