Eddy Planckaert ziet grote droom uiteenspatten: “Ik kan niemand iets opdringen”
ASX
Eddy Planckaert ziet grote droom uiteenspatten: “Ik kan niemand iets opdringen”
Foto: Eén

“Ik ben Eddy Planckaert. Samen met Christa, onze kinderen en kleinkinderen bouwen we aan onze grote droom: een kasteel in Frankrijk. Een avontuur dat wij samen beleven, met gans de familie.” De legendarische woorden van voormalig wielrenner Eddy Planckaert weerklinken elke week opnieuw aan het begin van ‘Château Planckaert’.

Helaas ziet het er niet naar uit dat de droom van Eddy werkelijkheid zal worden. Inmiddels is de renovatie van het kasteel vijf jaar bezig. Een definitieve verhuis van de volledige familie richting Frankrijk lijkt er evenmin aan te komen.

De kinderen van Eddy en Christa gaven onlangs te kennen dat ze een verhuis naar Frankrijk dan toch niet zien zitten. “Ik kan niemand iets opdringen”, reageert de gewezen wielrenner in het weekblad Primo. “Iedereen heeft zijn eigen prioriteiten en het is niet evident om die op elkaar af te stemmen”, klinkt het begripvol.

Toch bergt Eddy zijn levensdroom niet helemaal op. “Misschien zal het er ooit toch nog van komen”, klinkt het hoopvol. Voor Eddy komt vooral de familie op de eerste plaats, ongeacht waar die woont. “Ik heb het schoonste leven dat je je kan voorstellen, ik ben de gelukkigste mens met mijn familie”, besluit hij.

Meer nieuws

Meer nieuws

.