Thuis 'Thuis'-kijkers uiten ongenoegen over personage
STG
'Thuis'-kijkers uiten ongenoegen over personage
Foto: Photonews

Kijkers van 'Thuis' uiten massaal hun ongenoegen op sociale media. Ze zijn niet te spreken over de manier waarop één van de personages momenteel wordt neergezet in de soap.

Het zijn spannende tijden in het huidige seizoen van 'Thuis'. Nu Ilias weer vrij is, lijkt het van kwaad naar erger te gaan. Vorige week kwam het nog tot een aanvaring tussen hem en Viv.

Gisteren kregen de kijkers opnieuw een aanvaring te zien. Deze keer was het Vicky die de volle lading mocht incasseren. Wanneer Vicky zich afvraagt of Ilias aan de drugs zit, loopt het helemaal fout.

"Ga je het blijven uithangen en iedereen van je wegduwen", vraagt Vicky zich af. "Binnenkort heb je niemand meer, herpak je", klinkt het bezorgd. "Ik herken je niet meer. Vroeger zou je zo nooit gedaan hebben", voegt ze er nog aan toe.

"En nu ben ik een klootzak? Is het zo dat je over mij denkt?", vraagt Ilias zich af, waarna hij de sleutels van de auto vraagt. Op sociale media is niet iedereen blij met de verhaallijn.

"Het trekt op niets meer", "Jammer die ommeslag van Ilias", "Begint irriterend te worden" en "Agressief ventje", klinkt het onder meer. Al zijn er ook kijkers die de acteerprestaties wel kunnen smaken. "Alleen goede acteurs kunnen het zo spelen dat kijkers zich ergeren aan hun personage", "Geweldig hoe die acteert als een echte rebel" en "Top acteur", laten sommige kijkers weten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.