Jill Goede en Leroy de Rouw maken geslacht van het eerste 'Big Brother'-kindje bekend
LHX
Jill Goede en Leroy de Rouw maken geslacht van het eerste 'Big Brother'-kindje bekend
Foto: Instagram @jillgoede_

Jill Goede en Leroy de Rouw namen allebei deel aan 'Big Brother', in verschillende seizoenen. Achteraf leerden ze elkaar kennen en inmiddels zijn ze al een hele tijd gelukkig samen.

Op 18 februari kondigden Jill Goede en Leroy de Rouw groot nieuws aan: ze verwachten een kindje. Jill was altijd erg openhartig over het feit dat het voor hen geen gemakkelijk proces was, maar eindelijk was het dan zo ver.

Zondag was een grote dag voor de twee. Ze nodigden al hun vrienden en familie uit voor een gender reveal-party. Even was het spannend of de baby wel goed genoeg te zien zou zijn op de echo, maar gelukkig bleek dat geen probleem.

(Lees verder onder de post.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jill Goede (@jillgoede_)

Zelf dacht Jill dat het een jongen zou worden, na een druk op de rode knop blijkt dat ze ongelijk had. Er komt namelijk allemaal roze confetti neergedwarreld. De twee verwachten dus een meisje!

Vanuit de 'Big Brother'-gemeenschap komen er erg veel gelukwensen. "Proficiat", reageert Ali. "Superleuk! Gefeliciteerd!", klinkt het bij Vera. Ook onder meer Nawel, Kitty en Lindsey feliciteren hen.

"Zo en speciale dag, met zoveel lieve mensen om ons heen!", klinkt het bij Jill. "Oh, onze dag kan echt niet meer stuk!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.