Andy Peelman heeft slecht nieuws te melden: “Een lijdensweg”
PMN
Andy Peelman heeft slecht nieuws te melden: “Een lijdensweg”
Foto: VTM

Andy Peelman heeft slecht nieuws te melden. De presentator maakt het nieuws zelf bekend. Hij legt zelf uit wat er aan de hand is.

“Bouwperikelen, he”, zucht Andy Peelman in Dag Allemaal. Andy en zijn vrouw Tine lieten hun droomhuis bouwen in de buurt van Aalst. Het huis bestaat uit vijf slaapkamers, een wellness en een zwembad.

Ze hoopten er rond deze periode te kunnen intrekken, maar die deadline gaat niet gehaald worden. “Onze lijdensweg zal voor veel Vlamingen herkenbaar zijn, maar het duurt toch veel langer dan voorzien”, legt Andy uit. “Da’s den bouw”, hoor je dan.

“Ik ben zwaar ontgoocheld in hoe het proces toe hiertoe verlopen is. Maar goed, het is niet anders. Voor de verhuis mikken we nu op de verjaardag van Feline, die deze zomer vijf wordt.”

Verjaardag

Er komt trouwens nog een belangrijk moment aan in het gezin van Andy. Zijn jongste dochter Lorelie wordt deze week twee jaar. Ze zal dan ook naar school gaan.

Voor Andy’s vrouw Tine is dat het moment om te kunnen meedraaien in de winkel die ze hebben. “Ons nieuwe huis is drie minuutjes van de zaak en ook de school van de meisjes is vlakbij”, merkt Andy nog op.

Meer nieuws

Meer nieuws

.