Nieuwe kandidaat in ‘Boer zkt Vrouw’ gaat er volledig voor: “Ik wil kleine patatjes”
ASX
Nieuwe kandidaat in ‘Boer zkt Vrouw’ gaat er volledig voor: “Ik wil kleine patatjes”
Foto: VTM

In ‘Boer zkt Vrouw’ maken we vanavond kennis met Thomas, een 30-jarige aardappelboer uit het West-Vlaamse Woesten. Elf meisjes zakten af naar de verre Westhoek om de boomlange landbouwer in levende lijve te ontmoeten.

Thomas woont sinds kort helemaal alleen op de boerderij nadat zijn ouders verhuisd zijn. Presentatrice Dina Tersago besluit dan maar om een housewarming te organiseren voor Thomas en zijn geïnteresseerde meisjes. Een idee waarvoor de jonge aardappelboer meteen te vinden is. “Zo kunnen de meisjes misschien ook al een beetje verder denken of ze zichzelf hier zien wonen op termijn”, vindt Thomas.

De jonge boer is alvast helemaal klaar om zijn hart open te stellen voor de liefde. “Ik hoop dat ik vandaag mijn leven kan veranderen, met het juiste meisje”, bekent Thomas aan Dina. “Ik heb er zin in!”. De housewarming is dan ook het uitgelezen moment om de dames beter te leren kennen.

Naast het vinden van een nieuwe partner hoopt Thomas op meer. Hij vertrouwt Dina toe dat hij droomt van “kleine patatjes”. Benieuwd of we weldra opnieuw een ‘BZV’-baby mogen verwelkomen! De start van Thomas’ liefdesavontuur zie je alvast vanavond op VTM om 19h55.

Meer nieuws

Meer nieuws

.