Helmut Lotti heeft een dringende boodschap voor Will Tura: "Veel te lang geleden"
COS
Helmut Lotti heeft een dringende boodschap voor Will Tura: "Veel te lang geleden"
Foto: Photo News

Helmut Lotti heeft de smaak van de ruigere muziek te pakken. Na zijn passage op Graspop komt er ook een echte 'Hellmut Lotti Goes Metal'-tour.

Helmut Lotti was maandag te gast bij Radio2 in Blankenberge. Hij kreeg van presentatrice Kim Debrie - net als alle andere muzikale gasten deze zomer - de opdracht om een postkaartje te schrijven naar iemand die ze al een tijdje niet gehoord of gezien hebben.

Helmut koos ervoor om dat naar iemand te sturen die we allemaal kennen: Will Tura. "Beste Will, ridder Arthur, hopelijk geniet je van de zomer, ook al valt het weer wat tegen. Wanneer gaan we nog eens eten? Groetjes, uw trouwe schildknaap Helmut", leest het kaartje.

Waarom hij ervoor koos om Will een kaartje te sturen? "Het is veel te lang geleden. En af en toe bellen we weleens, maar het is te lang geleden. Hij heeft me nog gebeld om me te feliciteren met Graspop. De dag erna."

Will nam dit jaar afscheid van zijn publiek na meer dan 60 jaar op het podium. Begin juni stelde Will zijn laatste nummer 'Als ik terugkijk' voor. Bij de zanger werd recent beginnende alzheimer vastgesteld.

Meer nieuws

Meer nieuws

.