Kritiek op Viktor Verhulst: "Belachelijke onzin."
LHX
Kritiek op Viktor Verhulst: "Belachelijke onzin."
Foto: Play4

Viktor Verhulst en Sarah Puttemans hebben onlangs een grote stap gezet. Ze zijn naar Knokke verhuisd.

Amper tien maanden woonden Viktor Verhulst en Sarah Puttemans in hun vorige huis, maar ze zijn alweer verhuisd. Dit keer naar Knokke.

Bij zo'n verhuis komt heel wat kijken, en dat weet Viktor ook. "We zijn al zo goed als geïnstalleerd", laat hij weten in de podcast 'Vik & Gert'. "Maar nu gaan we een wardrobe organiser laten komen."

Dat is iemand die hun kleerkast zal inrichten. Vader Gert Verhulst is sceptisch. "Kan je dat niet zelf, je kleren in de kast hangen?", reageert hij. "Ik vind het heel moeilijk om dat op een goeie manier te doen", antwoordt Viktor.

Op het fragment komen heel wat reacties. "Mensen met geld te veel, lijkt me... Tegenwoordig kan men niets meer zelf en voor alles kan je hulp vragen", wordt er geschreven op sociale media. "Nu nog iemand vragen om zijn kleren aan te trekken."

"Luxeprobleem", klinkt het ook. "Wat een belachelijke onzin." "Makkelijk, hé, als je geld over hebt! Sommige mensen hebben het nu eenmaal allemaal." "Ja, alles is altijd voor hem gedaan geweest, hé."

Toch zijn er ook mensen die Viktor begrijpen. "Groot gelijk", vinden die. "Ik denk dat het bij veel mensen een chaos is in de kleerkast." "Mocht iedereen alles zelf doen, dan zouden er veel mensen zonder werk zitten. Zolang iedereen gerespecteerd wordt voor wat ze doen, heb ik er geen probleem mee."
 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Play4 (@play4_be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.