Annelien Coorevits trekt pijnlijke conclusie over Olivier Deschacht: "Nooit gekend"
LHX
Annelien Coorevits trekt pijnlijke conclusie over Olivier Deschacht: "Nooit gekend"
Foto: Photonews

Veertien jaar lang was Annelien Coorevits samen met Olivier Deschacht, maar in 2019 scheidden hun wegen. Inmiddels is ze weer gelukkig in de liefde.

Het heeft een paar jaar geduurd, maar Annelien Coorevits heeft de liefde weer gevonden. In september maakte ze bekend dat ze een koppel vormt met Frederik Verfaillie, de zaakvoerder van meubelwinkel Top Interieur.

Sinds ze met samen is, heeft ze geleerd dat het oké is om af en toe zwak te zijn in een relatie, want dan wordt er voor je gezorgd. Het is iets dat ze tijdens haar relatie met Olivier Deschacht helaas niet mocht ervaren.

"Toen ik laatst eens ziek was, heeft mijn lief zijn meetings verzet, heeft hij me onder een dekentje in de zetel gelegd, en heeft hij thee voor me gemaakt. Dat een partner zoiets voor mij doet: ik heb dat nooit gekend", zegt ze in Het Laatste Nieuws.

Ook vertelt ze dat tijdens haar huwelijk met Olivier alles moest wijken voor het voetbal: hun huwelijksreis, ondernemen, noem maar op. "Veertien jaar lang kwam alles 'na het voetbal', maar toen het dan eindelijk zover was en het míjn beurt was, viel Olivier in een zwart gat en was er niks meer."

Meer nieuws

Meer nieuws

.