Fans overweldigd door wat ze van Stan Van Samang horen: “Wat een parel”
WVDS
Fans overweldigd door wat ze van Stan Van Samang horen: “Wat een parel”
Foto: VTM

Zanger Stan Van Samang is een populaire artiest en blijft steeds zijn sympathieke zelf. Hij is ook steeds eerlijk in zijn teksen en bovendien heeft hij net nieuw werk uitgebracht.

Onlangs had Stan Van Samang nog een openhartig gesprek met radiopresentatrice Anja Daems van Radio 2. Ze hadden het onder meer over zijn nieuwe cd ‘Vadertaal’ en andere projecten in zijn leven.

"Vadertaal, een cd met verhalen uit mijn hart", Stan Van Samang

“Deze keer zijn het allemaal mìjn verhalen. Uit mìjn hart. Ze gaan allemaal over mìjn lievelingsmensen. Die drie die ik het allerliefste zie.”

“Mijn album gaat over de weg die ik al als vader heb afgelegd,” vertelt Stan over zijn nieuwe muzikale project dat hij nu aan het publiek voorstelt. Op de promovideo zien we hoe Lenny, het zoontje van Stan, ‘vadertaal’ schrijft en Stan het ook meeneemt naar de hoes van zijn nieuwe cd. Puurder wordt het niet.

Dit nieuwe album wordt overspoeld met complimenten van zijn fans. Zo schrijft iemand: “Wat een parel van een cd. Heb al favorietjes ... Repeat it is!” of “Super goed ‘meer dan ooit’, nu al mijn favoriet van heel de cd,” en “Waaaawieeeeeee, zo schoon!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.