Familie-actrice Caroline Maes moet zonen veel missen, maar ze hebben wel haar wijze raad opgevolgd
WVDS
Familie-actrice Caroline Maes moet zonen veel missen, maar ze hebben wel haar wijze raad opgevolgd
Foto: VTM

Familie-actrice Caroline Maes moet momenteel nogal veel in de zetel liggen in Familie, maar dat is volgens haar ook hard werken en op alle details letten. Daarnaast is de actrice ook mama van drie zonen.

Caroline Maes was 23 jaar lang samen met haar man Peter. Na hun breuk is Caroline momenteel samen met Kim, die ook voor Familie werkt. Met Peter kreeg Caroline drie zonen: Arno, Arthur en Daan. En natuurlijk zegt elke mama: eigen kind, mooi kind.

Twee van haar drie zonen hebben een modellencontract

Maar bij Caroline hebben twee van haar drie zonen al een modellencontract. Zo is Arno profvoetballer bij La Louvière. Daarnaast doet hij ook modellenwerk. Haar tweede zoon Arthur studeert in Italië en heeft ook al een modellencontract op zak.

Over haar derde zoon, Daan, zegt Caroline het volgende bij Showbits: “Daan, de jongste, is 17, maar die begint ook al zo een beetje te worden. Hij wil absoluut niet mee met ons op de foto, dus we zien wel wat ervan komt, maar ik ben heel fier op mijn zonen.”

Caroline moet haar oudste kinderen vaak missen, hoewel de oudste gewoon in Antwerpen woont, maar ze laat hen het leven leiden zoals ze het zelf willen invullen. “Ik heb mijn kinderen opgevoed met de uitspraak: Als je het kunt dromen, kun je het doen. En zij doen dat gewoon, dus daar kan ik niets tegenin brengen.”

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Caroline Maes (@caroline__maes)

Meer nieuws

Meer nieuws

.