Iedereen zegt hetzelfde over de terugkeer van Linda Mertens in het Sportpaleis
WVDS
Iedereen zegt hetzelfde over de terugkeer van Linda Mertens in het Sportpaleis
Foto: Photonews

Dat Linda Mertens opnieuw op het podium staat, dat weet ondertussen iedereen. En ook iedereen is wild enthousiast over haar terugkeer. Momenteel doet ze samen met Regi het Sportpaleis opnieuw vollopen.

Regi heeft in het Sportpaleis een recordaantal shows gepland, want deze keer staat hij 7 keer op het podium. De show duurt 3 uur en Regi ziet zijn hele oeuvre passeren.

Tijdens een interview met Het Laatste Nieuws laat de dj ook informatie los over een mogelijke nieuwe Milk Inc. single. "We hebben plannen om een nieuw Milk-nummer te maken, maar we hebben slechts één kans om dat te doen. Als we het doen, moet het er boenk op zitten."

Linda is de ster van de avond in Regi versus Milk Inc.

Deze Sportpaleisreeks heeft de naam gekregen Regi versus Milk Inc. Er stonden dus naast Linda Mertens ook andere artiesten van de Regi-familie op het podium. Heel wat mensen uit het publiek kwamen speciaal voor Linda Mertens en alle Milk Inc. hits.

Dat wordt ook duidelijk wanneer we de talrijke reacties lezen. “Het is door Linda dat hij al die concerten kan doen. Linda is the best! Blij dat ze weer terug is, hopelijk snel nieuwe Milk Inc. muziek.”

“Eerlijk, goeie show altijd, maar zonder Linda zou dit nu geen succes meer zijn geweest,” en “Dat hij nu gewoon dj Regi versus Milk Inc. doet en de rest thuis laat... zou nog een stuk beter zijn.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.