Regi klapt plots uit de biecht over verloofde Kristel: "Stiekem was dat al langer"
COS
Regi klapt plots uit de biecht over verloofde Kristel: "Stiekem was dat al langer"
Foto: Instagram @realregi

Regi Penxten is een gelukkig man. Zijn carrière is nog steeds booming én ook in de liefde lacht het geluk hem toe. Hij is vier maanden verloofd met Kristel Hubeny.

Regi had op Valentijnsdag een leuk nieuwtje: hij was van 't straat. Via sociale media stelde Regi iedereen voor aan zijn nieuwe vriendin Kristel Hubeny. Twee maanden later was Kristel niet meer zijn vriendin... maar wel zijn verloofde.

Kristel blaast Regi volledig van zijn sokken. Zijn hoogste lichamelijke genot op seksueel vlak? "Alles vergeten, mentaal opstijgen en vanuit de hoogte toekijken op de X-rated Hollywoodfilm die zich in je slaapkamer afspeelt. En dan denken: what the fuck is dees? Ik heb dat met mijn madam, en dat is zalig", zegt Regi in Humo.

"Maar eerlijk, hoe saai het ook klinkt: waar Kristel en ik 's avonds het meest naar uitkijken, is het moment waarop we in ons bed kruipen om te gaan slapen. Heel die tralala is ook weer niet altijd nodig", zegt de dj.

Sparkle

Kristel is Regi's ultieme onenightstand. "Stiekem was ze dat al langer, maar door omstandigheden is er toen niks van gekomen", zegt Regi. Ze kwamen elkaar in Gent tegen in het uitgaansleven. Kristel zat toen in haar eerste jaar logopedie en audiologie en Regi was op dat moment al samen met Elke Vanelderen.

"Ik dacht toen: wauw, dit is het mooiste meisje dat ik ooit heb gezien. Door omstandigheden is er toen niet veel van kunnen komen, maar de sparkle was er al", vertelde Regi in februari in Het Nieuwsblad. Afgelopen zomer liepen ze elkaar opnieuw tegen het lijf en de 'sparkle' was er nog steeds.

Meer nieuws

Meer nieuws

.