Wie is Labradoodle van 'The Masked Singer'? De kijkers zijn het niet eens
LHX
Wie is Labradoodle van 'The Masked Singer'? De kijkers zijn het niet eens
Foto: VTM

Deze week maakten we in 'The Masked Singer' kennis met een nieuw pak: Labradoodle. Hij toonde zich een echte rocker met 'Are You Gonna Go My Way' van Lenny Kravitz.

Labradoodle miste zijn start niet. Hij kreeg al meteen een staande ovatie van de speurders. Naar zijn identiteit is het echter gokken. Jonatan Medart, Gustaph, Kibe Ilsen, Toby Alderweireld en Thomas Vanderveken zijn enkele van de namen die passeerden.

Ook op sociale media wordt er volop gespeculeerd. De meningen zijn verdeeld: er is geen enkele bekende Vlaming die er kop en schouders bovenuit steekt.

"Ik hoor James Cooke", wordt er onder andere geschreven. "Vrij zeker dat het Francisco Schuster is. Ik herken zijn stem." "300% zeker Francisco Schuster."

"Ik denk niet dat hij er tijd voor heeft, maar de stem doet me echt denken aan Matthias Schoenaerts", klinkt het zelfs. Ook onder meer Vincent Banic, Metejoor, Gene Thomas, Kürt Rogiers en Cesar Casier worden genoemd.

Er is één naam die iets vaker voorkomt dan alle andere: die van Sean Dhondt. "Toen ik de stem hoorde, sprong Sean meteen in mijn hoofd", vinden sommigen. "Hij was even van de radar en nu doet hij mee met 'De Verraders'. Hij is een grote gast en een rocker, en ik herkende zijn stem ook."
 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.