Candice Martens uit 'Blind Getrouwd' in het ziekenhuis: Ze moet onder het mes
LHX
Candice Martens uit 'Blind Getrouwd' in het ziekenhuis: Ze moet onder het mes
Foto: Instagram @candice.martens

Sinds de scheiding van haar 'Blind Getrouwd'-echtgenoot Marijn Lenaerts is Candice Martens nog steeds single. Dat betekent echter niet dat ze niet aan kinderen denkt.

Candice Martens is 35 jaar, en dus begint de tijd langzaamaan te dringen als ze nog kinderen wil. Alléén wil ze er echter niet aan beginnen, en daarom heeft ze besloten om haar eitjes in te vriezen.

Op sociale media houdt ze al haar volgers op de hoogte van het hele proces. Zo heeft ze de afgelopen tijd een hormonenkuur ondergaan. Vandaag is een grote dag: ze moet onder het mes. De eicellen worden uit haar eierstokken verwijderd en vervolgens ingevroren.

Gisteren, tijdens de laatste avond voor haar operatie, voelde ze zich niet zo goed. "Ik ben heel moe en krijg niets gedaan. Ik wil positief zijn, maar het gaat me niet zo goed af", liet ze weten in haar Instagramverhaal. "Dus ik zal blij zijn als het morgen is en als die hormonen uit mijn lichaam zijn, zodat ik mezelf weer kan zijn."

Vandaag laat ze weten dat ze in het ziekenhuis is aangekomen. "Ik heb wel wat last, maar dat is normaal", vertelt ze. "Die eitjes zijn 20 millimeter groot en dat moet allemaal in je buik. Het duwt tegen je darmen, tegen je blaas... Ik ga zo blij zijn als ik er van af ben!" Succes, Candice!

Meer nieuws

Meer nieuws

.