Niels Destadsbader heeft drastische beslissing genomen
LHX
Niels Destadsbader heeft drastische beslissing genomen
Foto: VRT

Niels Destadsbader heeft sinds kort een column in Het Laatste Nieuws. Daar neemt hij de lezer mee in zijn dagelijkse beslommeringen.

Na lange tijd is Niels Destadsbader nog eens op de weegschaal gaan staan. Die had geen goed nieuws voor hem. "Het vele werk, het onregelmatige eten en de weinige uren sport hebben me fysiek geen goed gedaan", concludeert hij.

De komende maanden treedt hij enkele keren op in het Sportpaleis, en daarvoor moet hij in vorm zijn. Er zit dan ook niets anders op dan het over een andere boeg te gooien.

"Ik schakel de grote middelen in", klinkt het. "Vanaf vandaag drink ik geen alcohol meer tot aan de laatste dag van het jaar. Dat heb ik mezelf beloofd."

En daar stopt zijn ambitie niet. Hij heeft zich namelijk ook ingeschreven voor de marathon van Wenen in april. Op die manier is het makkelijker om zichzelf aan te manen om te gaan sporten. 

Dat het niet simpel wordt, staat vast. Hij is nog maar net begonnen aan zijn goede voornemens, of zijn vriend Didi belt hem al voor een partijtje darts en een biertje. "Test nummer één. En zo zullen er ongetwijfeld nog veel volgen", klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.