Jens Dendoncker heeft er moeilijk mee als presentator van ‘The Masked Singer’: “Stuit daar op mijn limieten”
PMN
Jens Dendoncker heeft er moeilijk mee als presentator van ‘The Masked Singer’: “Stuit daar op mijn limieten”
Foto: VTM

Vrijdagavond is er een nieuwe aflevering van ‘The Masked Singer’. Er volgt dan ook weer een ontmaskering. Dat gaat spannend worden.

Jens Dendoncker is ook dit seizoen de presentator van ‘The Masked Singer’. “Ik ben nu iets ontspanner aan de start verschenen, al ben ik van nature niet snel zenuwachtig. Ik had alles al wel onder de knie,” bedenkt hij zich in Story.

Jens ziet voor zichzelf nog wel een werkpunt. Hij heeft het moeilijk om Algemeen Beschaafd Nederlands te spreken. “Ik stuit daar op mijn limieten. Als ik lol wil maken, grijp ik vaak naar mijn West-Vlaams.”

Jens Dendoncker grijpt altijd terug naar het West-Vlaams als hij lol wil maken in 'The Masked Singer'

Jens vindt het goed dat comedians nu ook programma’s mogen presenteren. “In Amerika en Engeland zie je al langer dat comedians grote programma’s presenteren. Ik ben blij dat die trend ook naar België is overgewaaid: dat je in een driedelig maatpak grofgebekte mopjes kunt maken.”

“Niemand verwacht van mij dat ik Algemeen Beschaafd Nederlands spreek. Ik heb niet het imago van de ideale schoonzoon, wat veel klassieke presentatoren wel hebben. Bij mij zitten er rauwe randjes aan.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.