Nathalie Meskens hoopt dat het snel zal veranderen: “Mag al het geval zijn bij de kindjes"
PMN
Nathalie Meskens hoopt dat het snel zal veranderen: “Mag al het geval zijn bij de kindjes"
Foto: Photonews

Nathalie Meskens was ooit de leading lady van VTM. Die rol is ze intussen weer kwijtgeraakt. Het is iets waar de presentatrice niet van wakker ligt.

Nathalie Meskens is de trotse mama van twee kleine kindjes. “Die kindjes houden mij jong,” zegt ze in Nina. “Wat ik wél voel, is vermoeidheid. Mijn kleintjes slapen nog altijd niet door.”

“Mijn nachten zijn al vier jaar onderbroken. En ik recupereer niet. Ik blijf gaan op wilskracht en adrenaline, maar ik ben altijd moe. Eerlijk? Ik wil de hele dag in mijn bed blijven liggen. Maar wat ik nooit doe. Lima is vier jaar en Loé is drie jaar, dan zou hun nachtrust toch al wat beter mogen zijn.”

Nathalie Meskens vindt dat de nachtrust van haar kindjes toch al wat beter had mogen zijn

“Maar ja, hoe gaat dat? Ze worden wakker, ze roepen, en dan ga je weer kijken, als mama. We zijn net verhuisd naar een appartement in Antwerpen, en ze delen voor het eerst een slaapkamer.”

“Daarvoor lagen ze de helft van de tijd in onze kamer of in ons bed. Ik probeer een beetje strenger te zijn. ‘Als iedereen in zijn eigen bedje slaapt, maken we elkaar niet wakker.’ Ik hoop dat dat zal helpen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.