Gert Verhulst kondigt einde van een tijdperk aan: “Met veel spijt”
LHX
Gert Verhulst kondigt einde van een tijdperk aan: “Met veel spijt”
Foto: Photonews

In 2018 richtte Studio 100 het Pop-up Theater in Puurs op, speciaal voor de spektakelmusical '40-45'. Binnenkort sluit het zijn deuren.

Eigenlijk zou het Studio 100 Pop-up Theater slechts slechts tijdelijk gebruikt worden, maar uiteindelijk bleef het maar liefst zes jaar open. Naast '40-45' kon je er ook naar onder meer 'Red Star Line', 'Daens' en 'Vergeet Barbara' gaan kijken.

In de zomer van 2025 gaat de locatie dan tóch onherroepelijk dicht. "Het is met veel spijt dat we volgend jaar de deuren sluiten", laten Gert Verhulst en Hans Bourlon weten aan Het Laatste Nieuws.

Wie er nog eens wil genieten van een voorstelling, krijgt echter nog uitgebreid de kans. De komende tijd kan je er immers nog gaan kijken naar de laatste shows van '14-18' en de gloednieuwe musical 'Tien Om Te Zien'.

Studio 100 is momenteel al volop aan het werken aan een nieuw pop-uptheater, op een voorlopig nog geheime locatie. "Want zoals steeds kijken we vooruit naar de toekomst, de plannen liggen klaar", aldus Gert en Hans.

Meer nieuws

Meer nieuws

.