Kat Kerkhofs maakt fout in ‘Over De Oceaan’ die gevolgen heeft: “Nochtans heeft iedereen me gewaarschuwd”
PMN
Kat Kerkhofs maakt fout in ‘Over De Oceaan’ die gevolgen heeft: “Nochtans heeft iedereen me gewaarschuwd”
Foto: Instagram @katkerkhofs

Er komt een nieuw seizoen van 'Over De Oceaan' aan. Je kunt dat nieuwe seizoen nu al bekijken op Streamz. Binnenkort is het ook te zien op Play4.

In dit seizoen van 'Over De Oceaan' maakt Kat Kerkhofs de oversteek. Ze twijfelde lang om toe te stemmen. “Eigenlijk was dit het perfecte excuus om de boel eens aan anderen over te laten. Achteraf bekeken heeft dat ook deugd gedaan; ik heb weer de speelse kant in mezelf ontdekt,” zegt ze in Dag Allemaal.

Kat kende moeilijke periodes op de boot. Dat komt ook deels doordat ze een fout heeft gemaakt. Dat bleef bij haar niet zonder gevolgen.

Kat Kerkhofs keek elke dag naar foto's, maar dat had ze beter niet gedaan

“Het heeft lang geduurd aan boord voor ik de knop om kon zetten, toch wel een week,” legt Kat uit. “Niet dat ik daar constant in tranen zat, maar ik was extra emotioneel door de combinatie met het slaaptekort.”

“Ik was moe, ik miste Ciro, en ik keek elke dag naar foto’s. En al had iedereen me gewaarschuwd om het niet te doen, omdat de overtocht dan extra lang duurt: ik was aan het aftellen.”

“Maar op een bepaald moment is het me gelukt om niet meer naar de foto’s te kijken; ik ging mijn best doen om gewoon in het moment te leven.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.