Julie Vermeire zet knappe prestatie neer: “We did it”
WVDS
Julie Vermeire zet knappe prestatie neer: “We did it”
Foto: Photonews

Julie Vermeire, de dochter van Jacques Vermeire, is een heel sportieve jonge dame. Ze is samen met Laurins Dursin. Ze leerden elkaar vier jaar geleden kennen.

In 2019 won Julie Vermeire nog de trofee van Dancing With The Stars, en achteraf is ze blijven dansen. Ook samen met Laurins zet ze regelmatig dansjes online. Soms krijgt ze zelfs haar vader zover om een keer mee te doen.

Dansen vergt ook heel wat energie, en daarom wil Julie haar conditie op peil houden. Ze laat regelmatig op Instagram zien dat ze in de gymzaal aan het werk is, maar de laatste tijd postte ze veel beelden wanneer ze aan het lopen was.

Op zondag heeft Julie Vermeire haar eerste halve marathon gelopen: Een heel knappe prestatie

Ook hond Sunny mag meelopen als de afstand niet te lang is. En vandaag, op zondag, heeft ze meegedaan aan de Marathon van Antwerpen. Om het helemaal correct te stellen: Julie schreef zich in voor het onderdeel van de halve marathon.

En die run liep ze uit. Heel fier laat ze weten: “We did it” bij een foto aan de finish. “Kijk wie haar eerste halve marathon heeft gelopen.” Julie liep de 21 kilometer in 2 uur en 8 minuten. Een knappe prestatie, proficiat Julie!

Schermafbeelding 2024-10-20 193647 (1).jpg
Schermafbeelding 2024-10-20 193718 (1).jpg

Meer nieuws

Meer nieuws

.