Maxime Meiland ziet het gebeuren bij haar moeder na de kankerdiagnose: “Was best wel heftig”
WVDS
Maxime Meiland ziet het gebeuren bij haar moeder na de kankerdiagnose: “Was best wel heftig”
Foto: SBS Belgium

De familie Meiland trok eropuit met een camper tijdens de opnamen van een nieuw seizoen van Chateau Meiland: En Route. Maar privé ging het toen al niet goed met de moeder van Maxime Meiland.

Eerder dit jaar maakte de familie bekend dat er bij Erica Meiland een voorstadium van baarmoederhalskanker was geconstateerd. Ze moest tijdens de opnamen een operatie ondergaan waarbij haar eierstokken en baarmoeder werden verwijderd.

"Een klap in je gezicht", Maxime over het fragment waarin haar moeder terugkeert uit het ziekenhuis

"Om dat terug te zien was best wel heftig", laat Maxime weten aan Shownieuws wanneer ze nu de aflevering terugziet op tv waarin te zien is dat haar moeder uit de kliniek naar huis komt. "Het was een beetje een klap in je gezicht.”

Maxime merkte ook dat haar moeder zich de ziekte erg aantrok. “Ik merk dat mijn moeder het die periode heel moeilijk had en je gaat toch de negativiteit in qua gedachten.”

“Na die operatie is dat bij haar helemaal verdwenen", vertelt Maxime nu. Ook Martien laat weten dat Erica weer de oude is. “Ze doet alles weer en ze is continu weer in die tuin bezig. Het gaat goed."

Meer nieuws

Meer nieuws

.