Shania Gooris heeft zeer heugelijk nieuws
PMN
Shania Gooris heeft zeer heugelijk nieuws
Foto: VTM

Shania Gooris trok afgelopen zomer met haar broer en ouders naar Japan. Shania is erg populair op de sociale media. Ze heeft nu heugelijk nieuws te melden.

Shania Gooris heeft een opwindend nieuwtje bekendgemaakt. Na een onvergetelijke zomertrip naar Japan met haar familie, staat ze te popelen om haar fans mee te delen dat er een tweede seizoen van haar succesvolle podcast 'Read This' is gestart.

Shania heeft een bijzonder talent om de aandacht van haar volgers te trekken. Haar podcast 'Read This', in opdracht van radiozender MNM, richt zich op het bespreken van opmerkelijke boeken die de moeite waard zijn om gelezen te worden.

Met haar unieke kijk op literatuur weet Shania haar luisteraars te inspireren en te boeien.
(Lees verder onder de foto)

Ze deelt haar persoonlijke favorieten, bespreekt boeiende verhalen en geeft inzicht in de betekenis achter de woorden. Het is een must-listen voor iedere boekenwurm en literatuurliefhebber.

Papa Sam is buitengewoon trots op zijn getalenteerde dochter. Hij liet weten: "Trots op onze lezer. Veel luisterplezier."

Het is duidelijk dat het hele gezin Gooris achter Shania staat en haar succes steunt.

Dus, als je op zoek bent naar nieuwe boeken om toe te voegen aan je leeslijst, of gewoon wilt genieten van boeiende gesprekken over literatuur, stem dan af op 'Read This' met Shania Gooris.

Ze is de jonge, dynamische kracht die de boekenwereld op zijn kop zet en de liefde voor lezen bij een nieuw publiek introduceert. Veel luisterplezier!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sam Gooris (@sam_gooris)

Meer nieuws

Meer nieuws

.