"Na Isabelle en Mathieu is ook hun huwelijk voorbij in Blind Getrouwd'
PMN
"Na Isabelle en Mathieu is ook hun huwelijk voorbij in Blind Getrouwd'
Foto: VTM

Morgen is er een nieuwe aflevering van 'Blind Getrouwd' bij VTM. We zitten in de finale. Twee koppels moeten beslissen of ze al dan niet getrouwd blijven.

Met de ontknoping van 'Blind Getrouwd' bij VTM in zicht, is de vraag op ieders lippen: Blijven Emile en Emma getrouwd?

Morgenavond zal de spanning te snijden zijn wanneer de twee koppels, die elkaar blindelings het jawoord gaven, hun belangrijke beslissing zullen nemen.

Terwijl fans sceptisch zijn over de slaagkansen van Emile en Emma, blijft er hoop hangen door hun doorzettingsvermogen.
(Lees verder onder de foto)

Hoewel het avontuur van Emile en Emma niet altijd over rozen ging, hebben ze bewezen dat ze grote doorzetters zijn. Fans van 'Blind Getrouwd' hebben echter weinig vertrouwen in dit koppel.

"Zij blijven niet getrouwd", klinkt het heel duidelijk. "Emile zei zelf dat er bij hem geen sprake is van gevoelens."

Toch is niet iedereen zo pessimistisch. De krant Het Laatste Nieuws geeft Emile en Emma een slagingspercentage van 51 procent. Dit zou betekenen dat er een reële kans bestaat dat het koppel de uitdagingen overwint en hun huwelijk voortzet. 

'De twee zijn alleszins grote doorzetters', lezen we daar. 'Ze blijven trekken en sleuren om er toch iets van te maken.' 
(Lees verder onder de foto)

De spanning en nieuwsgierigheid naar de uiteindelijke beslissing van Emile en Emma groeit met de minuut. Morgenavond zal hun lot worden bepaald, en fans zullen op het puntje van hun stoel zitten terwijl ze getuige zijn van deze cruciale momenten.

Of ze uiteindelijk beslissen om getrouwd te blijven of juist de scheiding aan te vragen, het zal tot dan nog druk besproken worden door de fans.

Voor nu moeten fans geduldig wachten en zich voorbereiden op de spannende ontknoping - een zenuwslopende aflevering vol emoties, waarbij Emile en Emma uiteindelijk de knoop zullen doorhakken.

De vraag blijft echter in de lucht hangen: Blijven ze samen of gaan ze elk hun eigen weg?

Meer nieuws

Meer nieuws

.