Amy Courtens uit 'K2 zoekt K3' heeft niet mis te verstane boodschap voor Gert Verhulst
COS
Amy Courtens uit 'K2 zoekt K3' heeft niet mis te verstane boodschap voor Gert Verhulst
Foto: VTM

Amy Courtens nam in 2021 deel aan 'K2 zoekt K3'. Ze was lange tijd een van de topfavorieten om Klaasje Meijer op te volgen.

Amy Courtens werd na de audities in 'K2 zoekt K3' gered door Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn. In de studioshows werd duidelijk dat Gert Verhulst grote Amy-fan was. Amy schopte het tot de laatste twee, maar moest uiteindelijk de duimen leggen voor Julia Boschman.

Anderhalf jaar na de finale is de teleurstelling verteerd en is Amy aan de slag als influencer. Ze heeft ook haar eerste grote opdracht in de showbizz beet: ze krijgt een van de hoofdrollen in de musical 'Hairspray', vanaf maart in de zalen.

Ondanks de initiële teleurstelling toen Diede Van den Heuvel werd gevraagd om Hanne te vervangen tijdens haar zwangerschap, is K3 worden geen droom meer van Amy. "Ze hoeven me niet meer te bellen als er een plekje vrijkomt", zegt ze in Dag Allemaal.

"Ik heb geen spijt van mijn deelname, maar ik ben blij dat die episode voorbij is. Als K3'tje zou ik heel wat fijne momenten met familie en vrienden gemist hebben. Zodra je van die trein afstapt, besef je dat", aldus Amy Courtens.

Meer nieuws

Meer nieuws

.