Camille haar carrière raast als een sneltrein verder maar schrikt enorm na wat ze te horen krijgt van heel wat mensen
PMN
Camille haar carrière raast als een sneltrein verder maar schrikt enorm na wat ze te horen krijgt van heel wat mensen
Foto: VTM

Camille heeft opnieuw een heel drukke zomer achter de rug. Er waren haar optredens en ook nog de opnames van de nieuwe telenovelle ‘Milo’.

Camille heeft haar derde album uitgebracht. Dat kreeg de naam ‘Magie’. Dat is meteen ook de titel van haar nieuwe single. Er zijn ook nog de stripalbums en haar eigen kledingcollectie.

Camille zien we overal tegenwoordig. Het doet steeds vaker mensen de ogen trekken. Meer en meer mensen raken ervan overtuigd dat de jonge zangeres een product geworden is.

Ze schrikt wel als ze dit te horen krijgt. in Dag Allemaal reageert Camille door te zeggen dat niet waar is, wat haar betreft.
(Lees verder onder de foto)

Ik sta oprecht achter alles wat ik doe. Ik ben superfier dat ik mijn eigen strip en kledingcollectie heb en dat ik op boekentassen en brooddozen sta

“In mijn ogen ben je een product als je iets doet dat je niet leuk vindt en als je geleefd wordt. Dat is bij mij zeker niet het geval. Ik zou dit leven anders niet volhouden, hoor.”

“Ik sta oprecht achter alles wat ik doe. Ik ben superfier dat ik mijn eigen strip en kledingcollectie heb en dat ik op boekentassen en brooddozen sta.”

Camille maakt ook een erg gevatte opmerking. “Die merchandising zou niet bestaan als mensen het niet kopen. Het moet zijn dat ik er veel mensen gelukkig mee maak. Waarom zou ik negativiteit strooien over iets dat zo positief is?”

Meer nieuws

Meer nieuws

.