Camille nog steeds samen met Dino? Zangeres komt zelf met verrassende update
COS
Camille nog steeds samen met Dino? Zangeres komt zelf met verrassende update
Foto: VTM

Camille Dhont beleeft haar grote droom. In geen tijd groeide de West-Vlaamse zangeres en actrice uit tot een grote ster in Vlaanderen.

Het drukke leven van Camille eiste een grote tol. Eind 2021 raakte bekend dat de zangeres en haar vriend Tim Tielemans, bekend van Bandits, na enkele jaren uit elkaar waren. Een jaar later kon de zangeres het jaar afsluiten met fijner nieuws.

De zangeres stelde haar volgers op Instagram voor aan een erg belangrijke persoon in haar leven: Dino Verhelst. Dino reisde op dat moment al negen maanden mee al tourmanager van Camille. Tijdens het werk is de vonk tussen de twee overgeslagen.

"Ik leerde Dino vorig jaar kennen via gemeenschappelijke vrienden en afgelopen voorjaar vroeg ik hem of hij misschien zin had om mij te begeleiden bij mijn optredens", vertelde Camille vorig jaar aan Het Laatste Nieuws.

"We leerden elkaar beter kennen en op een gegeven moment was het voor ons allebei duidelijk dat er ‘meer dan sympathie’ was", vertelde ze nog. "Ik ben gelukkig in de liefde en iederen mag het weten!"

Magie

Sinds ze haar vriend aan haar volgers voorstelde en hij opdook in de docureeks 'Ik Ben Camille' bleef het het afgelopen jaar opvallend stil. Dino dook immers niet meer op op de sociale media van de zangeres. In Dag Allemaal komt Camille zelf met een update.

De zangeres heeft net haar nieuwe album 'Magie' en gelijknamige single uit. Of ze het liefdesnummer aan haar vriend liet horen? "Ja, absoluut. Dino luistert sowieso naar elk nummer, hij is een grote fan van alles wat ik doe en steunt me altijd", zegt ze. Hij is ook nog steeds haar tourmanager.

Meer nieuws

Meer nieuws

.